Антић и Раковић: Црна Гора у страху од нас

среда, 21 новембра, 2018 у 7:00PM

Најављене тужбе видимо као закаснели корак државног терора режима Мила Ђукановића и Душка Марковића који све више личи на Независну Државу Хрватску у повоју.

Реч је о лову на Србе. Реч је о лову на људе који говоре истину. Наша обавеза, као професионалних историчара, је да говоримо истину о прошлости Црне Горе али и о садашњости Црне Горе.

Црногорски режим хоће да нам, поред ускраћивања слободе кретања, ускрати слободу говора и мишљења.

Фантомска организација Црногорски покрет тумачи поруке и цитате историјских личности из Црне Горе, владара Црне Горе у 19. и 20. веку, као расну и верску мржњу, те као позиве на рушење (вероватно насилним путем) уставног поретка. То су бесмислице.

С тим у вези ћемо наставити да се позивамо на речи владара Црне Горе из династије Петровић Његош и других историјских личности посебно из Црне Горе из времена када је била национална држава српског народа.

Црна Гора из времена династије Петровић Његош и Црна Гора режима Мила Ђукановића немају ништа заједничко једна с другом. Реч је о две државне творевине које се, стицајем парадоксалних околности, исто зову.

Но, пошто се црногорски режим обрукао с полицијским забранама уласка у Црну Гору нама и још двојици српских интелектуалаца – за које не смеју ни да издају решење – немушто су се сетили како да им придају судски разлог. То су кукавички потези који су осуђени на пропаст.

Позивамо прогонитеље из Црногорског покрета да нам, заједно са њиховим диктаторским режимом, омогуће да дођемо у Подгорицу и бацимо у прашину њихову оптужницу и читав режимски суд који затвара малолетнике и студенткиње из Београда а толерише највеће криминалне организације на континенту.

Док њихова државица показује страх од нас, све наведено представља само лицемерни игроказ у који ни они сами не верују.

Чедомир Антић и Александар Раковић

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар