Антић о срамном разрешењу министра Лепосавића

уторак, 6 априла, 2021 у 2:29PM

„Председник Владе Црне Горе покренуо је процес разрешења др Владимира Лепосавића због класичног злочина слободног мишљења.

Неко је премијеру Кривокапићу рекао да је министар Лепосавић прекршио закон тиме што није поновио овештале флоскуле о геноциду извршеном у Сребреници.  Лепосавић није негирао квалификацију злочина у Сребреници, али се од њега тражи да тај злочин као такав „призна“. Кривокапић се због обавеза, после деценија универзитетске нирване,  мало збунио: он јесте богомољац, али ипак не припада оној грани хришћанства где су некада давно изнуђивали признања. Уосталом, све и да припада, инквизиција је укинута пре  више од стотину година.

Црногорски премијер се притом позива на правну државу. Какву правну државу? Ону која осуђује српске злочине, а главног опсадника Дубровника и највећег криминалца нашег континента – Мила Ђукановића – трпи као председника!?  Једину државу у Европи која није рехабилитовала жртве комунизма. Државу у којој су Срби доктори наука, какав је Лепосавић, незапослени –  а послушни полтрони, какав је лично Кривокапић, уживају у благостању као „кућни робови“  франковачко-дукљанске апартхејд дистопије.

Кривокапић је преварио грађане на изборима, лажно се представљајући. Данас он читавом српском народу црта мету на леђима наизглед невољно учествујући у кампањи мржње, која за циљ нема правду за жртве Сребренице, већ ратни реванш и прогон Срба из Босне и Херцеговине. Уколико до тог новог злочина дође, Кривокапић не треба да се нада да неће бити позван на одговорност и да ће проћи некажњено као Ђукановић и саучесници.”

др Чедомир Антић

Posted by
Categories: Актуелно, Саопштење, Ставови

1 Коментар на "Антић о срамном разрешењу министра Лепосавића" Оставите коментар

[…] Antić o sramnom razrešenju ministra Leposavića – Napredni klub […]

Оставите коментар