Чедомир Антић данас у УН на панелу говори о Хашком трибуналу

среда, 10 априла, 2013 у 8:53AM

Председник Напредног клуба др Чедомир Антић ће данас у 14 сати по локалном, тј. 20 сати по средњеевропском времену, у седишту Уједињених нација (УН) у Њујорку говори на Панелу о међународном кривичном правосуђу заказаног на иницијативу председника Генералне скупштине УН, господина Вука Јеремића.

Председник Антић ће изложити ставове о улози Хашког трибунала на помирење у региону и његовом неуспеху на том плану, а на основу релевантних истраживања и анализа.

На панел дискусији посвећеној недржавном сектору ће поред председника Напредног клуба др Чедомира Антића, говорити и др Џенин Кларк (Универзитет у Шефилду), Проф. др Вилијам Шабас (Универзитет Мидлсекс), др Џон Лахланд (Институт за демократију и сарадњу из Париза) и модератор панела Проф. др Џон Шиндлер (Поморски војни колеџ САД и Универзитет у Бостону).

Поред панела за недржавни сектор, одржаће се и панел дискусија где ће своје ставове о међународном кривичном праву изнети представници држава, а Србију ће представљати њен председник господин Томислав Николић.

Posted by
Categories: Вести, Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар