Чедомир Антић: „Давладине“ организације

понедељак, 12 јуна, 2017 у 4:02PM

Хашим Тачи, председник НАТО-вог протектората под међународно признатим називом Косово–УНМИК, рече да је Србија извор нестабилности у региону. Ето, Србија вероватно нема признање УН, биће да је она променила етничку структуру па је за сто година са половине њен народ почео да чини преко 90% њеног становништва, да је она покушавала да се отцепи од државе која јој је давала пуна кулурна, верска и политичка права, на том путу она је свакако стајала на страну сваке туђинске силе империјалних намера – султанске самовладе заслепљене верским фанатизмом, хабсбуршког милитаризма, италијанског фашизма, немачког нацизма, енверистичког стаљинизма и, коначно, агресивног натоизма… И биће да је оних 12% становништва Косова–УНМИК колико су чинили Срби, било јако фашисоидно и агресивно када су запремили 40% жртава рата НАТО и албанских терориста против Србије.

На Брду код Крања, у приватној имовини Карађорђевића, коју Словенија неће да врати правим власницима, Тачи је наишао на отпор председникâ Србије и Македоније. Од суседа је недостајала само солидарност Црне Горе. Државе чија мањина је била нестала на Косову (свакако од доброг и лепог живота), која не брине о Србима – који чине трећину њених становника а чија браћа су прогнана пре свега из Метохије и која има гранични проблем са Косовом–УМНИК и чији Речник албански посланик сецка у фронцле усред скупштине… Али Филип Вујановић, лажни председник Црне Горе, одбио је да каже истину и сврста се уз двојицу председника сестринских република. Тиме није остао неутралан како мисли да је изгледало. Напротив, својим поступком он је Црну Гору сврстао међу албанске земље, што она наравно већ годинама и јесте.

Деценијама знамо ко води Црну Гору и у шта ју је претворио. Толико су велики „родољуби“ да су прво измислили лажну заставу (смејали би им се и они најгори зеленаши и црногорске усташе из 1990. зато што им је орао на застави жут уместо бео – орао Немањића какав је од почетка и био) а сада се види колико су били искрени и привржени, па су испред седишта Северноатлантског савеза истакли неуставну, погрешну заставу!

Јасно је да је тешко на Балкану бити частан, родољубив и принципијелан. И македонски председник и већински ВМРО–ДПМНЕ су се сетили образа и правде тек када су постали угрожени, а опасност се надвила над њихов народ и државу. У случају Ђукановића, Вујановића и сличних, међутим, нема више алтернативе улози Тачијевих и Раминих квислинга. Нема више ни простора ни могућности за промену политике.

Новине јављају да ће се САД повући са Балкана. То је кажу „добро“, а „још је боље што ће Немачка постати активнија“… Могу мислити… Да није било Немачке и њеног бруталног реваншизма из деведесетих година прошлог века, Југославија би нестала мирније и у споразуму… Ко ће, када Американци једном оду, демобилисати истинске паравојске, које овде делују већ тридесет година,. У Србију годишње инвестирају стотине милиона долара како би платили разне невладине организације које не само да учествују у дезинформативним походима и разлуђивању грађана, већ су посреднице и у корумпирању читавих генерација чиновника, официра, интелектуалаца, пословних људи… Однедавно неке од њих видимо у њиховој, очигледно изворној, улози. Реч је о обавештајним, субверзивним параорганизацијама. Рецимо, у Македонији већ седмицама траје кампања против Демократске партије Срба и њеног председника и посланика у собрању Ивана Стоилковића. Оптужују га зато што је разговарао са српским новинаром и послаником Мирославом Лазанским и био у јавном контакту са дипломатом у српској амбасади Гораном Живаљевићем. Замислите срамоте !? Разговарали су о политици, текстовима које Лазански објављује у новинама, дневним активностима српске амбасаде… И то је „скандал, напад на Македонију, подривање суверенитета“… ? Али није то све: прислушкиване разговоре једног посланика у Собрању, које је нека македонска служба пратила без неопходне одлуке суда, као и његов досије (!?), објавила је невладина организација из Београда под називом „Крик“. Истовремено, новине у поседу власника београдског Курира, нападају Србе из Македоније и на насловној страни објављују некаквог костимираног брадоњу са пушком, шубаром, кокардом и наочарама за сунце а испод стоји наслов „Знам те пушко док си на Косову била“. Срамота !

На Косову – УНМИК, уочи избора, „Српска листа“ је новчано кажњена зато што је њен предизборни спот наводно опасан за суверенитет „Косова–репубљик “. Поред неке албанске организације, процес против овог спота започео је и „БИРН“. Организација која је на Косову и Метохији можда и независна од истоимене београдске нво, али има исте спонзоре и инспираторе. Када се догодило да „БИРН“, „Крик“ или „Млади за људска права“ осуде фашисоидне изјаве злогласног терористе и шиптарског шовинисте Јонуза Муслијуа из Бујановца или било кога ко је деловао са позиција расизма, рата, шовинизма или издаје? Напротив, „Иницијатива младих за људска права“ из Загреба врло брзо се окренула српском министру Вулину, упркос општем тријумфу хрватства и поред оноликих фашиста у њиховој неугроженој, европској и натовској домовини…

Београдске шпијунске паравојске, те „давладине“ организације одане спонзорима из редова страних влада, најјаснији су симптом кризе српске државе. Време је да и код нас применимо законе који су одавно на снази у Британији и Сједињеним Државама. Наша отаџбина заслужује да буде одбрањена.

Posted by
Categories: Актуелно, Ставови, Текстови и анализе

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар