Čedomir Antić: Komentari

уторак, 29 марта, 2022 у 10:09AM

            Nedelja godišnjice agresije Severnoatlantskog pakta na Srbiju i Crnu Goru. Slika našeg veka. Tokom iste sedmice Crna Gora je zabranila porodici da položi cveće na spomen-obeležje prvoj žrtvi napada. Kažu, imaju važne poslove – ratuju sa Ruskom Federacijom. Iste sedmice Srbiji je zabranjeno da otvori biračka mesta u gradovima Crne Gore u kojima živi veći broj njenih građana. To je ranije činjeno, a sada šef diplomatije odlazećeg Krivokapićevog kabineta kaže kako je dovoljna ambasada kao biračko mesto. Jedan srpski portal je bez obrazloženja ukinut voljom provajdera, kažu da jeuredništvo krivo zbog naklonosti Rusiji. Presudee naravno nigde nema. Istovremeno bedna vlada, odvratnog kvislinga, prosi od Srbije ulje i brašno.

            U dubokoj starosti umrla je Medlen Olbrajt. Uz Tonija Blera upravo  je ona u najvećoj meri bila odgovorna za bombardovanje srpskog naroda.  Lagala je, vodila je kampanju mržnje prema čitavoj jednoj naciji, omogućila je stvaranje etnički čiste albanske države i za to je dobila novac. Upoznao sam je kao član delegacije srpske opozicije, kada je pre četvrt veka posetila Beograd. Poslednji sam sa njom razgovarao, zatvorenih usta je zevala, gledala kroz mene i nije se ni osvrnula na poziv da pomogne demokratiju i ukine sankcije nametnute srpskom narodu. Te godine njena je vlada omogućila da Miloševićevom režimu bude isplaćeno milijardu dolara za telefoniju i da OVK počne ustanak (za koji su opozicionari saznali par meseci kasnije u Rezidenciji ambasadora SAD!). Sledeće godine pomogli borbu albanskih terorista, kao deo gigantskog rata koji, sada je belodano, decenijama vode protiv Rusije. Milo Đukanović se očekivano nije setio ubijene dece, ali je izjavio saučešće porodici pokojne suvlasnice kosovskog telekoma.

            Na medijima bliskim NATO-u u Srbiji nema dileme. I oni koji bi ratovali sa Rusijom nepodeljeno su mrzeli Medlen Olbrajt. Evo njihovog oproštaja od prve žene šefa diplomatije u istoriji:     

Novine Danas

 1. Ik

23. marta 2022. u 20.00

Red je da se popije po jedna za dusu…onih koje je je poslala prevremeno na onaj svet.

 • Nenad

23. marta 2022. u 20.03

Živeli!

 • Igorrr

23. marta 2022. u 20.09

Medlin je bila praavi gospodin. Uvek cu je se NE rado secati i rado cu je zaboraviti..

 • Pedja 44

23. marta 2022. u 20.15

Dobra vest za nas.

 • Srbija!!!

23. marta 2022. u 20.46

Saucesce Danasu, N1 i slicnim antisrpskim medijima.

 • Mira

23. marta 2022. u 21.00

U grobu se prevrtala.

 • Aleksandar

23. marta 2022. u 21.03

Jedan satanista manje! Sledeci/a?

 • Ivana

23. marta 2022. u 21.08

prevrnula se

 • kao sto HR reče

23. marta 2022. u 21.10

Izvanredna vest!

 1. Mitropolit Jovan

23. marta 2022. u 21.10

Tužno je, ali se nikome ne može zameriti, što će njena smrt izazvati više radosti nego tuge i pijeteta. Neprirodno je ali, opet, nekako prirodno s obzirom na djavolski posao koji je obavljala na ovom svetu. Neće imati mnogo onih koji će plakati za ovim monstrumom.

 1. Dogodine u Prizrenu

23. marta 2022. u 21.24

Neka gori u Paklu!

 1. Iračanin

23. marta 2022. u 21.26

Da bog’da gorela u paklu, rekoše onih 500.000 iračke dece, za koje je je rekla da su „prihvatljiva žrtva ako treba skloniti Sadama Huseina“.

 1. Sremac

24. marta 2022. u 13.03

Svet je od sada, mnogo bolje mesto.

 1. Bin laden

24. marta 2022. u 17.14

Potresen sam mnogo mi je zao da samo razmisljam kad ce sledeci Bil Klinton

 1. Deska

24. marta 2022. u 17.25

Putuj igumane.nece ti tamo biti dobro.kad ti mala milica i svih 89 dece koje si bonbardovaka dodju u posetu.tesko tebi na onom svetu

 1. Jozo

24. marta 2022. u 19.40

Hvala Bogu. Ovaj dan cu slaviti svake godine

 1. OH

24. marta 2022. u 19.55

Kamo sreće da se nije ni rodila, svet bi bio jedno lepse mesto! Ne ponovilo se ovakvo zlo od coveka

 1. Milena

25. marta 2022. u 23.33

Ijaooo, bas me rastuzi!

N1

I to bas na dan bobardovanja Srbije.Imaneke simbolike.

Lazar

2 dana ranije

Meni je nerealna ta moć amerikanaca da kontrolišu svetom.I da ratuju kad oće i da rade šta oće.Kako je to fer?!Potupuno uništavaju svet a sad kad Rusi napadnu bednu Ukrajinu, Putin je kriminalac!Pa kako to?!Oni uvek moraju da budu glavni!
UA!!
🇺🇸💔💔
🇷🇺❤❤

Zanimljivo je to verovatnje da su SAD pa i Medlin Olbrajt kao „pomogli“ Albancima na Kosovu. Pa Kosovo je najzesce bombardovano tokom te njihove „akcije spasavanja“ jednog naroda od zlocina onog drugog. I to bombardovano (Kosovo) osiromasenim uranijumom i ko zna cime vec. Setite se broja zarazenih italijanskih vojnika koji su posle obolevali na Kosovu. Zatrovano u narednih stotinu godina.  I ko je posle proterivanja nealbanskog zivlja sa te teritorije ostao da zivi tamo. Naravno Albanci, bas su ih fino oslobodili.

D

Neko Iz Mase

2 dana ranije

@Nesto razmisljam
U pravu si. Od 120 lokacija koja su pogođena projektilima sa osiromašenim uranijumom samo 6 lokacija nalazilo se na jugu centralne Srbije i sve su dekontaminirane. Ostale lokacije su na teritoriji KiM i nisam siguran da li su očišćene.

2 dana ranije

Kako su vest primili Hašim i Velja?

Krajina

2 dana ranije


…Ja na zalost o preminuloj ne mogu napisati nista dobro jer od kako ja pamtim,a pamtim jako dobro 90. preminula je meni i mome srpskom narodu nacinila samo zlo i na svakom koraku nas satanizovala.
Nisam rusofil i protivnik sam svakog rata pa i ovoga ali pricati kako se neko probidio i nicim izazvan napao neku zemlju isto ne prihvatam.
Fakat je da zapad(Amerika) nije hteo da prihvati ruska upozorenja o sirenju nata na istok i da forsiranjem Ukrajine da udje u nato je prelazak crvene linije.
Ne verujem da bi amerika pristala na to da im Rusija dodje u Venecuelu ili Kubu ko nekad.
Zato ustanimo svi protiv rata i osudimo ga jednako i onda kada se napada na Jemen,Irak,Libiju,Srbiju i Ukrajinu.
Hvala.

Nova.

Zlo najveće u ovom veku.

RAN

2 dana ranije

LICE ZLA

Nale

3 dana ranije

Neko sve gleda. I to baš na godišnjicu bombardovanja. 

Jovan

2 dana ranije

 Odgovor čitaocu:Nale

bRAVO!!!!

SGT

3 dana ranije

😈🤘

            Toliko o tome. A vi dukljaše nastavite da učestvujete u krstaškom ratu protiv države koja brani svoj narod i koja ratuje junački, sa manjim snagama od Ukrajine iza koje stoje SAD i saveznici. I produžite da osporavate prava Srbima i da se solidarišete sa nepravdama podstaknuti mržnjom ili radi novca. Na posletku, uvek ćete proisti od nas brašno i ulje – obraza ionako nemate.

Posted by
Categories: Ставови

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар