Еволуција Брнабић Ане

субота, 23 децембра, 2017 у 2:14PM

Није Брнабић Ана ни први ни последњи премијер који не мари за око 1.750.000 Срба у околним државама, али јесте премијер са најлошијим, лицемерним односом према српском народу.

Чијим интересима служи ова персона веома спорне биографије, када за само 6 месеци успе да потпуно заокрене своју реторику… Приликом представљања свог 9. годишњег Извештаја о политичким правима српског народа у региону, на конференцији за медије, трудећи се да останемо објективни, указали смо на изјаву (од 2.8.) Брнабићке у сусрету са премијером Црне Горе Душком Марковићем. Тада је Ана Брнабић истакла, врло декларативно, да очекује поштовање права српског народа у Црној Гори. Она је нагласила да очекује поштовање српског језика, идентитета и културног наслеђа.

Само 6 месеци касније, 21. децембра, премијер наше државе даје потпуно другачију изјаву, која је додуше, много више у складу са оним што званична Србија ради него ли њена изјава из августа ове године. Пратећи свог председника и Европску унију како се односе према Србима, Брнабић Ана се сигурно дубоко кајала због раније изјаве о правима Срба. 

Она је, у разговору са амбасадором Црне Горе у Србији бесрамно истакла да две државе немају отворених питања! Уз то, пажњу је скренула на инфраструктурне пројекте и развој билатералних односа.

Ми се данас питамо, да ли живимо на истом месту? Срби у Црној Гори који не могу да користе свој језик и писмо, чији су писци и песници избачени из уџбеника, чија се црква напада, а политички представници хапсе, данас слушају од председника Владе из своје матице како прича небулозе и мења ставове у року од 6 месеци ?! 

Очигледно је да Брнабић Ана, свесна да је народ није гласао, нити да би је икад изгласао и свесна да је типичан производ ултраопортунистичке политике Александра Вучића, исти тај народ презире. Јер, заштита српских грађана, не почива на ЛГБТ и НАТО пакт идеологији, већ на остваривању свих загарантованих права нашег народа у земљама региона. Штитећи угрожене Србе у околним државама штитила би се и Србија и сви њени грађани.

За овакво вођење политике и маћехински однос према интересима Србије и Ана Брнабић, када падне овај режим, мора одговарати!

 

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар