Игор Вуковић: „Прајд инфо центар“ показатељ приоритета актуелног режима

среда, 30 августа, 2017 у 4:16PM

У Београду, у улици Краља Mилана, отворен је тзв. „Прајд инфо центар“ са намером информисања грађана о предстојећим вишедневним активностима хомосексуалаца у нашем главном граду, али и са намером даљег промовисања вредности које заступају припадници ове популације.

Поред чињеница да је претходних неколико тзв. „парада поноса“ прошло без најмањег инцидента и потпуно безбедно, да нам је премијерка републике декларисана као хомосексуалац, да су сва права обезбеђена ако не више, онда макар једнако припадницима геј популације као и осталим грађанима, инсистира се све више на промовисању идеје и политике хомосексуализма у Србији.

Са једнодневне „параде“ прешло се недељну, али ни то није довољно режиму Александра Вучића и СНС-а, већ се отвара и „Прајд инфо центар“ пред очима свих грађана, који су огромном већином против ове манифестације и који гутају кнедле док гледају како се она из године у годину шири и све више финансира, без икакве суштинске потребе.

Неће грађани Србије правити инциденте, игнорисаће и ову провокацију режима, који не планира да се заустави у задовољавању прохтева геј лобија, док под тепих гура све битне теме од значаја за будућност Србије.

Порука власти је јасна: знају се приоритети. У времену протеста преварних радника широм Србије, најављених штрајкова у просвети, великих давања за разноразне пројекте других држава, финансирања хрватске мањине у Србији у већем износу од свих давања за српски народ у околним државама, режиму није довољан ни дан „шетње“, ни недеља, већ се отвара некакав „Прајд инфо центар“.

Већина грађана Србије, изнурена од свих провокација и промашаја власти, трпи последице. Најгоре је у Србији бити већина, али не страначка опортунистичка, него опредељена већина по битним животним темама. Режим се, својим суманутим потезима, чини се, свесно отуђује од народа, окрећући се разноразним лоби групама, очекујући да ће га такве групе одржати што дуже на власти. Ипак, народ се пита…

 

Posted by
Categories: Текстови и анализе

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар