Испитати улогу режимске ТВ Пинк у убиству Ивановића

недеља, 21 јануара, 2018 у 6:02PM

Режимска ТВ Пинк, екстремно наклоњена Александру Вучићу и Српској напредној странци, а благо наклоњена Војиславу Шешељу  и Српској радикалној странци, цртала је мету на Оливеру Ивановићу све време. Напредни клуб подсећа уредништво ове телевизије, њеног власника Жељка Митровића и политичког налогодавца Александра Вучића, да су директни учесници у неоснованом блаћењу покојног Оливера Ивановића. 

Српска напредна странка подржавајући Српску листу на изборима на Косову и Метохији подржала је политику Рамуша Харадинаја, а неосновано критиковала и нападала све који нису део Српске листе, међу њима и покојног Оливера Ивановића. Овакво нечувено извештавање телевизије Пинк, симбола деведесетих, није карактеристично само за Косово и Метохију, већ и за читаву опозицију у Србији. Оливер Ивановић, Саша Јанковић, Бошко Обрадовић, Вук Јеремић….О свима на исти начин, без икаквих аргумената, извештава „ружичаста“ телевизија.

Прилажемо како је у „Националном дневнику“ приказиван Оливер Ивановић. Истовремено шаљемо опомену целокупној јавности у Србији да је овакав начин извештавања потпуно неприхватљив и опасан.

 

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар