Напредни клуб захтева реакцију Србије на вређања хрватског премијера

петак, 18 септембра, 2015 у 4:18PM

Напредни клуб позива српску владу да покаже бар минимум достојанства у односу на држање хрватске државе према Србији и да их не весели, а нас срамоти шизофреним изјавама извесног Вулина.

Последња изјава премијера Хрватске Милановића у којој је назвао је Србију „мувом“ у односу на „орла“ кога представља Хрватска је веома упечатљива и тражи хитну реакцију.

Ако ово изјављује Милановић који важи за „цивилизованог, левичарског, европског“ политичара Хрватске, који је у добром делу хрватске јавности и хрватског парламента, препознат као „просрпски“ елемент, шта можемо очекивати од других?

Ипак , на овај начин он је јасно пренео како види однос снага у региону и нама недвосмислено показао истинску злочиначку природу агресије Републике Хрватске на своје грађане српске националности.

Док Хрватска шаље своју војску на границу са Србијом (али овај пут без подршке „Блек вотерса“), ово поређење нас је подсетило и на изјаву хрватског шовинистичког судије који је рекао да „жртва не може бити злочинац“, а у животињском свету, то сви знамо, орао не може бити жртва.

Posted by
Categories: Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар