Отерати зло! 4. марта се бране слобода и демократија!

уторак, 27 фебруара, 2018 у 3:26PM

Србија је земља чуда: особа која носи другачије име од оног које јој је уписано у крштеницу, која тврди да је балерина, а у удружењу балетских уметника кажу да то није, која је на високом месту листе иза које се крије владајући СНС, купује карте за метро који не постоји…!

Београд се током протекле четири године није раздужио. Буџет града је мањи за стотину милиона евра. „Београд на води“ је мутан посао, десетоструко мањи од обећаног, који касни годинама. Председник републике води кампању у име владајуће странке. Кандидат за одборника Синиша Мали после четири године није ништа друго до „манекен афера“.

У сред саобраћајног колапса и комуналног хаоса, победа СНС и сателита у Београду биће само оправдање и подстрек властима да продају сва српска права на Косово и Метохију и започну уставне промене које ће водити ка суноврату и претварању Србије у оперетску државолику креатуру типа Ђукановићеве Црне Горе.

Позивамо грађане Београда да масовно изађу на изборе за Скупштину Града Београда у недељу 4. марта 2018. године и спрече претеће зло. Као и толико пута после 1941. и тада ћемо бранити слободу, демократију и нашу престоницу.

Posted by
Categories: Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар