Отворено писмо Ненаду Чанку

среда, април 5th, 2017 у 4:22PM

Након конференције Напредног клуба одржане у понедељак, огласила се ЛСВ са захтевом за реакцијом надлежних органа и хапшењем председника клуба др Чедомира Антића. На тежње ЛСВ-а председник Антић одговара отвореним писмом Ненаду Чанку:

Уважени господине Чанак,

Видим да сте коначно, иако познати као највећи циник међу опозиционарима, стекли поверење у правну државу. Зато сте позвали надлежне органе да се огласе у вези са мојим позивом да буде укинута АП Војводина. Да, ја се залажем за укидање АПВ, а пре него што ме пошаљете на робију молим Вас да прочитате у себи члан 182 Устава Републике Србије.

Молим Вас да порадите код владајуће партије, којој сте учинили тако велике услуге, да ме коначно ухапсе и започну процес против мене зато што желим да моја држава буде једна, недељива и демократска. Тако ћу бити безбеднији јер могли сте да узмете ствар у своје руке и са својих двадесетак присталица дођете да ме умлатите штапом зато што мислим, говорим и радим у складу са својим уверењима.

Желео бих да Вас овом приликом замолим да пренесете моју захвалност изабраном председнику Републике Србије Александру Вучићу и поставите му у моје име питање: „Како сте постигли да гост уважене манифестације „Сријем Хрватској“ брани Устав Републике Србије?“ У реду, брани га од Чедомира Антића, што је потпуна бесмислица можда и већа од вожње мотора у извесном стању и превеликом габариту, али без обзира… Одговор примите на знање, а да вођа не би узалуд расипао речи и трошио зубе, мени би могао да га прочита неко преко телевизијске станице која Вам је обојици омиљена, па макар ме том приликом назвали и Чедтлером.

Са најбољим жељама,

др Чедомир Антић,

председник Напредног клуба

Posted by
Categories: Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар