Саопштење: Одбацити „договор“ из Брисела и направити историјски споразум са Албанцима

недеља, 21 априла, 2013 у 4:52PM

Напредни клуб се одлучно противи „договору“ од 19. априла 2013. између државног врха Србије и тзв. Републике Косово. Ово решење нарушава права грађана Србије, понижава Србију, а српски народ са АП КиМ оставља на милост и немилост злочинцима и криминалцима који воде албанску квази-државу на АП КиМ у којој је од 2000. године убијено скоро 1000 Срба, а да нико није одговарао.

Напомињемо да ако се овај „договор“ верификује у Скупштини он значи кршење Устава али и недавно усвојене Резолуције и Платформе за преговоре.

Србија има избор! Треба одбацити садашњи споразум. Постићи нови консензус странака и грађана у Србији о неопходној измени одређених делова Устава. Албанцима на АП КиМ треба понудити  признање пуне независности од стране Србије, уз услов да четири северне општине буду реинтегрисане у Србију, да три енклаве добију аутономију у складу са одредбама овог споразума, а пет светиња екстериторијалност. Напредни клуб од свог оснивања предлаже овај историјски споразум.

Данас у условима велике преваре народа и таласа опште цензуре медија питамо премијера г. Дачића да ли је повучена потерница за осуђеником за тероризам и геноцид по имену Хашим Тачи „Змија“, оптуженог и од стране Савета Европе за трговину људским органима? Питамо и зашто на документу који је потписао нема звездице коју су наше власти некада славиле као велику победу, сличну оној када су се наша војска, полиција и народ повукли са АП КиМ 1999. године?

Питамо заменика премијера г. Вучића: колико пензија вреди Србија? Питaмо и зашто у предизборној кампањи није говорио да његове реформе значе незапамћено задуживање Србије од 181 евро по секунди и несагледиво народно понижење?

Питамо председника Србије г. Николића да ли ће се кандидовати за председника и у недићевској Србији? 

Posted by
Categories: Вести, Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар