Саопштење: Ухапсити Јунуза Муслијуа

субота, 22 априла, 2017 у 11:16AM

Изјаве председника општине Бујановац Јунуза Муслијуа представљају темељни изазов Србији као правној држави.

Муслију је у свега две изјаве показао да не признаје устав и законе државе у којој је изабран, да своју дужност обавља по принципима апартхејда не прихватајући готово половину грађана своје општине који припадају српском народу, да негира суверенитет и територијални интегритет државе чији је изабрани функционер…

Јунуз Муслију није обичан издајник. Он је амнестирани члан терористичке тзв. „Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе“. Зато је време да правосуђе почне да врши своју дужност. Муслијуа треба ухапсити и по закону који је према оружаној побуни и тероризму јасан, универзалан и строг. Пресуда мора бити брза и праведна. Уколико буде оглашен кривим она треба да буде максимална.

Време је за раскид свих споразума са албанским терористима из Прешева и Бујановца. Општина Бујановац је зрела за привремене мере. Потом треба извршити темељну ревизију бирачких спискова и држављанства. Година 2000, када се криминалцима исплатио злочин, данас је далека прошлост. Албански заштитници више нису у стању да нападану Србију.

Муслију и његови саучесници треба да осете снагу српске државе.

Posted by
Categories: Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар