СНС и СПС гурнули Азотару у стечај! Бајатовић остаје на 2,5 милиона месечно!

четвртак, 19 јула, 2018 у 9:41PM

Панчевци нарочито, али и сви грађани Србије, ових дана су у шоку. Једна од највећих фабрика минералних ђубрива и азотних једињења у региону, Азотара, за чијим производима увек постоји тражња, одлази у стечај!

Погубна економска логика и политика актуелне власти, на сваком кораку доводи до пропасти. Левичари из СНС-а и СПС-а не схватају да је самоуправљање већ доживело свој колапс, и да држава треба да се повлачи из привреде, уместо што све више и више у њу улази. Веће учешће државе у привреди доводи управо до оваквих ситуација. Предузећа пропадају, јер се страначки кадрови окоришћавају о њих без имало емпатије за раднике, имовину и профит предузећа.

У Панчеву је стечајем Азотаре без посла остало око 1000 људи. Азотара није технолошки заостала фабрика, која има превазиђен производ.. Напротив, узрок стечаја је искључиво пљачка од стране СНС-а и СПС-а.

Посебна тема је Душан Бајатовић. Овај човек има месечна примања од 2.500.000 динара! Није тајна да је и он један од најодговорнијих за стање у панчевачкој Азотари, као и у многим другим фирмама.

Борба против овог накарадног режима нема алтернативу. Што пре оду, мање ће предузећа пропасти, више опстати, страначки кадрови се неће окоришћавати о раднике и српску економију, а људи попут Бајатовића ће добити место у историји и пред лицем правде! 

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар