Стаљинистичке методе СНС-а у Смедеревској Паланци

уторак, 20 марта, 2018 у 3:10PM

Напредни клуб најоштрије осуђује напад на Игора Миленковића, шефа изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци. Физички напади на политичке неистомишљенике постали су свакодневница у деловању Српске напредне странке, која у последње време више, макар ни лажно, не демантује дивљање својих активиста.

Држава једнако странка, мото је СНС-а, док они који нису на тој страни јесу „кретени“ по казивању Александра Вучића. Бахатост лидера СНС-а и републике постаје све израженија и води у најдиректнији облик диктатуре из које произилази насиље левичара – стаљиниста Српске напредне странке.

Бранко Маловић, комесар СНС-а за Панчево, Нови Београд и Смедерево, директно је одговоран за напад у Смедеревској Паланци. Одговоран је и за велики број кривичних дела начињених за време владавине некадашњих радикала, те ће овај Никшићанин сигурно одговарати пред лицем правде када падне актуелни режим. Још страшније од јучерашњег физичког напада јесте саопштење „напредњака“ које је уследило дан после, којим се штите Маловић, Вучић и силеџије.

Позивамо јавност да отвори очи на злодела Вучићевих батинаша и не дозволи нове Пећинце у недељу.

Пружамо подршку свим истинским опозиционарима, а посебно Народној странци, коју Александар Вучић, очигледно је, доживаљава као своју највећу претњу.

Posted by
Categories: Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар