Тођер: Протест није уперен против мере увођења полицијског часа

петак, 10 јула, 2020 у 1:00PM

Протест није уперен против мере увођења полицијског часа. Протест је усмерен против лажи и неодговорног понашања представника владајућег режима који је укинуо све мере предустрожности и безбедности како би створио привид стабилне ситуације и још прогласио победу над вирусом, не би ли се брже боље несметано одржали избори.

Kао последицу неодговорних поступака пре свих председника и премијерке добили смо велики број заражених, колапс здравственог система и губитак поверења у струку, која је због очигледно неког личног интереса одлучила да немо посматра политичке одлуке и не реагује. Тек кад је једном човеку одговарало, јавила се и струка да нас обавести да смо неодговорни ми грађани који смо се придржавали мера који су исти ти доносили и препоручивали. Ћутало се током митинга, утакмица са публиком у лиги у којој се победник знао, а нико испао није, позива на прославу титуле на највећем стадиону у земљи, разних прослава и концерата, избора, јер не ваља се замерити једном човеку. Природно је било да грађани и грађанке изађу на улице Београда и јасно и гласно кажу да власт не може да ради шта хоће, кад хоће и после за своје грешке да окриви народ ове земље.

Kако изгледа борба режима за нашу децу могли сте видети претходних дана. На нама је да истрајемо. Зашто смо на улицама и зашто не смемо дати мира владајућем режиму завршио бих Његошевим цитатом: “ Вук на овцу своје право има ка тиранин на слаба човјека; ал’ тирјанству стати ногом за врат, довести га к’ познанију права, то је људска дужност најсветлија”.

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар