У Црној Гори су Хитлерове судије управо поништиле пресуду Конраду Аденауеру

субота, 6 фебруара, 2021 у 9:52AM

Изјава Чедомира Антића, председника Одбора за одбрану Мандића и Кнежевића

                             Београд, 6. фебруар 2021. године

У Црној Гори су Хитлерове судије управо поништиле пресуду Конраду Аденауеру

„Одбор за одбрану Мандића и Кнежевића основан је пре четири године, када је после измишљеног „намераваног покушаја државног удара“, постало јасно да је режим Мила Ђукановића одлучио да силом затре српски народ у Црној Гори.

Лажирани државни удар требало је да за Ђукановићев режим буде паљење Рајхстага. Црногорски диктатор је умислио да ће на сукобу НАТО-а и Руске Федерације добити исте оне политичке дивиденде, које је хрватски усташки покрет добио од Другог светског рата. Срећом, погрешио је. Похлепа и криминална природа режима, као и промена односа снага у свету, учинили су да се злочин, који је желео да изврши над половином становништва Црне Горе, претвори у фарсу и међународну бруку. Тврдоглаво настављајући свој криминални наум, суочио се са мирном побуном велике већине народа. Та побуна, умеравана, кочена и каналисана од стране САД и ЕУ, лишила га је до сада само дела власти.

Досадашње промене у Црној Гори, међутим нису довољне. Уместо коренитих и одрживих демократских реформи, ми смо данас сведоци спорог деловања мањинске владе и покушаја да смрадна лешина једног режима из доба Јуре буде нашминкана и упућена на свадбу. На несрећу Црне Горе, демократска плима није довела до оставки судија и тужилаца који су хапсили пензионере, у самицама држали тешке болеснике, а уз помоћ осуђених убица намеравали да на робију пошаљу невине људе, политичке представнике читавог једног народа. Напротив. У Црној Гори је Хитлеров судија Роланд Фрајслер управо поништио пресуду Конраду Аденауеру.

Сећамо се како је било када смо основали Одбор за одбрану Мандића и Кнежевића. Нисмо заборавили затворене велике медије у Србији. Од реда: државне, режимске и НАТО-ве. Сећамо се десетина угледника који су нам се придружили, али и оних који су одбили, правили се невешти или радили за другу страну. Знамо и зашто и како се све то на крају, 2018. и 2019. године, променило.

 Промене су, ипак неповратне.

 Ово је била једна битка.

 Наш циљ је праведан.

 Победићемо.“

Posted by
Categories: Текстови и анализе

1 Коментар на "У Црној Гори су Хитлерове судије управо поништиле пресуду Конраду Аденауеру" Оставите коментар

[…] U Crnoj Gori su Hitlerove sudije upravo poništile presudu Konradu Adenaueru – Napredni klub […]

Оставите коментар