У среду 18. априла НК о медијима у Србији

понедељак, 16 априла, 2018 у 8:36PM

Своје активности базирали смо и на анализу стања са слободама медија у Србији. Приметан је велики утицај власти на дешавања у земљи, односно велика жеља за апсолутном контролом свега што се дешава и званично објављује јавности.

Са годинама, Српска напредна странка, предвођена браћом Вучић, прерасла је у диктаторско-криминалну организацију, која не гледа даље од следећих избора чиме гура свој народ у безнађе и све дубљи понор.

Напредни клуб је увидео важност питања слободе медија, те смо од ове године одлучили да, поред свега што радимо, посебну пажњу посветимо овом питању. Све до њиховог, не повратка у пређашње стање, јер ни оно није било добро, већ потпуног ослобођења!

Рад на коме је радила група аутора предвођена др Чедомиром Антићем, представићемо у среду 18. априла од 11 часова у “Медија центру” у Београду. Поред председника Антића на конференцији ће говорити и првак српске опозиције, један од водећих слободара у Србији, председник Народне странке, Вук Јеремић, као и генерални секретар Напредног клуба, Панчевац, Игор Вуковић.

Posted by
Categories: Актуелно, Вести, Најава

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар