Vučić i celokupna vlada da krenu putem Vujovića!

уторак, 8 маја, 2018 у 5:36PM

Teško da je u delovanju vlade Ane Brnabić moguće pronaći nekakvu moralnu vrednost, ali ako bismo ipak pokušali da pronađemo nešto takvo, onda bi svakako mogli da u ostavci ministra Dušana Vujovića naslutimo nekakav moralni čin.

Dušan Vujović, odgovoran za nekoliko najvećih afera aktuelne i prethodne vlade, rekao je ponešto o svemu tome. Naravno da ga ostavka ne amnestira od odgovornosti jer Vujović je, između ostalog, tvorac celokupnog modela koji podrazumeva smanjenje plata i penzija, kao i „sakrivanje“ oduzetog novca na poseban namenski račun.

Čudni su stabilnost, progres, uspeh, međunarodna i podrška građana kojima se diči ova vlada. Ministri Popović, Joksimović i Mihajlović uz predsednicu Brnabić, pitanje seksualne orijentacije i prirode (inače zakonski definisane) bračne zajednice, vide kao jedan od najvećih problema Srbije. Gde je tu politika? Uprkos dvotrećinskoj podršci u parlamentu koju uživaju nezapamćene četiri godine, predsednik, premijer i ministri su stalno u rekonstrukcijama, izborima, krizama… Istovremeno, atmosferu rijalitija iz Nemanjine, prate sve veće i štetnije afere.

Pozivamo predsednika Vučića i celokupnu vladu da krenu putem Dušana Vujovića. Ako su im već demokratski mandat obeležili klizanje ka diktaturi i neprekidni skandali, neka im makar politički kraj bude moralan. Zato, ostavke!

Posted by
Categories: Саопштење

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар