Вуковић Зеленовићу: У сукобу сте са логиком

петак, 14 фебруара, 2020 у 12:04PM

„Небојша Зеленовић, својим најновијим тумачењима Вучићевих намештених избора, сукобио се са здравом логиком. Свако има право на слободну вољу и олучивање, али ако анализирамо политичке одлуке, према овој Зеленовићој могу се упутити само најоштрије критике. Чак је секундарно критиковање Зеленовићеве недоследности, јер се међу првима залагао за бојкот.

Као панчевачки активиста, могу да поручим да ми у Панчеву немамо једног Сандокана, већ њих десет. Нигде напредњачка власт не чини штету граду као у Панчеву. Нигде, али нигде, опозиција нема подршку међу народом, као у нашем граду. Па ипак, не пада нам на памет да себично излазимо на стаљинистичке изборе.

Сви аргументи Небојше Зеленовића које сад износи су пре свега, себични, а онда и нелогични. Његова логика је вучићевска. Да задржим своје радно место, нећу да се буним, платим режиму шта се мора, баш ме брига за остале…Са друге стране, спомиње се владавина претходне четири године. Зар нису градови у којима је СНС већ владао у претходном периоду у горем положају од Шапца и Параћина!? Зар није логика да им ми више препуштамо од вас, јер им ми дајемо још 4 године, а ви прве 4!? Наши градови су више оштећени. Нашим градовима је потребнија обнова! Ми бисмо, пре вас, требали да пропагирамо антибојкот кампању.

Али нама је стало до правде и демократије. Желимо слободне изборе, иако би нам и ови неслободни можда донели власт. Боримо се за идеале. Не искључиво за власт!“

Игор Вуковић

Posted by
Categories: Текстови и анализе

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар