Игор Вуковић: Ђукановић више никада неће владати Црном Гором

четвртак, 14 маја, 2020 у 1:23PM

„Најновија дешавања у Црној Гори оголила су диктатуру Мила Ђукановића. Без обзира на то да ли ће званична Србија и целокупна међународна заједница реаговати адекватно, а сва је прилика да неће, диктатор је заувек изгубио кредибилитет међу грађанима Црне Горе.

Он може опет покрасти изборе, добити подршку НАТО алијансе и Европске уније, али никада више неће владати над српским и црногорским народом у Црној Гори. Последња фаза диктатуре је пендречење своје деце и хапшење владика.

Подсећам на чињеницу да је српски генерал Братислав Дикић утамничен због наводног државног удара. Генерал Дикић – политички затвореник Миловог режима јесте човек који би морао да има сву пажњу Срба и Србије.

Цео свет нека буде уз Мила, он никада више неће повратити кредибилитет и легитимитет. И да има сву власт, никада више неће моћи ефективно да влада.

Демократски фронт заслужује сву подршку правдољубивих људи. Ви сте зрак слободе у Црној Гори. Истрајте у својој херојској борби. Васколики српски народ носи ваш штит.“

Игор Вуковић, генерални секретар Напредног клуба

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар