Привредна комора Србије отворено промовисала усташу Павелића!

петак, 20 априла, 2018 у 6:41PM

Званични грб Хрватске, такозвана “шаховница” започиње црвеном бојом. Усташки грб Павелићеве НДХ исто је “шаховница”, али са јасном разликом да је бела боја прва. Хрватска господарска (привредна) комора, познато је, определила се за усташке симболе.

Привредна комора Србије и њен председник Марко Чадеж угостили су данас госте из Загреба и том приликом окачили њихову таблу са усташким симболима из НДХ. Анте Павелић код Вучићевих следбеника, колико год они бесрамни били, представља истинску бруку Чадежа и ПКС. Због овог екцеса, да има макар мало образа, Чадеж би аутоматски поднео неопозиву оставку уз извињење свим Србима и свим жртвама усташа!

Привредна комора Србије симбол је режима СНС-а. Јануара 2017. српској привреди наметнула је противуставне чланарине. Уз то, одликује је велики низ пропалих пројеката, промашених инвестиција, на шта Напредни клуб константно указује пажњу. Ускоро ћемо јавност обавестити на који начин је потрошен сав новац од чланарина.

Ипак, форсирати усташке симболе у сред Београда срамота је која нема везе ни са привредом, нити са било чим што чини наш свакодневни живот. Овај иступ, уколико Чадеж не поднесе оставку, брука је за сваког припадника актуелног режима, јер обезвређује велики српске жртве из Другог светског рата и при том подржава усташке симболе, стављајући се на страну злочинца Павелића!

Posted by
Categories: Актуелно, Вести

Још увек нема коментара. Будите први који ће оставити!
Оставите коментар